Використовуйте вкладку Обговорення у вакансії, щоб обговорювати її з усіма, хто бере участь у наймі. Діліться новинами про пошук, домовляйтеся про наступні кроки, залишайте відгуки про процес найму або прикріплюйте потрібні команді файли — усе в одному місці, поруч із вакансією.
💡 Вкладка Обговорення отримала новий вигляд: повідомлення тепер відображаються як примітки. Наявні повідомлення збережено.
Щоб відкрити її, перейдіть у Рекрутинг → Вакансії, відкрийте вакансію та виберіть вкладку Обговорення. Число поруч із назвою вкладки показує, скільки приміток має вакансія.
Додавання примітки
Відкрийте вакансію та перейдіть у вкладку Обговорення.
Натисніть Додати примітку.
Напишіть повідомлення. Щоб відкрити меню форматування, введіть + або /. Можна додавати заголовки, списки, таблиці й посилання, вставляти зображення та емодзі, а також прикріплювати файли.
Щоб залучити когось до обговорення, введіть @ у примітці та виберіть колегу зі списку. Він отримає сповіщення з посиланням на вкладку Обговорення вакансії.
💡 Зверніть увагу:
Сповіщення отримують лише згадані люди, які мають доступ до вакансії.
Примітка без згадок не надсилає жодних сповіщень, навіть hiring lead чи учасникам команди. Згадуйте людей, коли вам потрібна їхня увага.
Натисніть Додати примітку, щоб опублікувати її.
Примітки відображаються у вигляді карток, нові — зверху. На кожній картці вказано, хто і коли написав примітку. Наведіть курсор на час, щоб побачити точну дату.
Редагування та видалення примітки
Автор примітки та адміністратори можуть змінити або видалити її. Натисніть ⋯ на примітці та виберіть:
Редагувати, щоб змінити текст, а потім натисніть Зберегти.
Видалити, щоб видалити примітку. Примітку буде видалено для всіх учасників вакансії, і цю дію не можна скасувати.
Хто може переглядати та додавати примітки
Читати й додавати примітки можуть усі, хто має доступ до вакансії. Це адміністратори, hiring lead і учасники команди вакансії, а також люди, чия роль дає змогу бачити всі вакансії. Докладніше — у статті Ролі та права доступу у вакансіях.
Зовнішні рекрутери не бачать вкладку Обговорення. Примітки ніколи не показуються кандидатам і не відображаються на кар'єрному сайті.
Важливо
Усі примітки бачать усі, хто має доступ до вакансії. Приватних приміток немає, тому не діліться інформацією, яку мають бачити лише деякі учасники команди.
Додавати відео до приміток не можна. Старі повідомлення з відео або вбудованими медіафайлами й надалі відображаються, але їх не можна редагувати.
Якщо автор примітки більше не працює в компанії, примітка відображається як написана користувачем Колишній співробітник.





